piektdiena, 2009. gada 13. februāris

Lietuvas mācības un idejas

Tas laikam ir viens no iemesliem, kāpēc man patīk darboties tīklveida organizācijā - ka "augstākstāvošie" ir nevis priekšnieki, kas nez ko pieprasa un diktē noteikumus, bet gan mūsu panākumos patiesi visieinteresētākie cilvēki. Līdzīgi kā vairums no jums, arī es strādāju un esmu strādājusi vairākās organizācījās, taču varu droši sacīt, ka tieši darbojoties TNI es beidzot un patiesi jūtos kā "svarīgs un vajadzīgs cilvēks" arī saviem augstākstāvošajiem, ne tikai klientiem. Pasakaina sajūta.

Pirmo reizi to "dabūju", kad vasarā aizbraucām uz lietuviešu organizētajām mācībām Klaipēdā, bet nupat notikusī februāra tikšanās ar Ulfu Isaksonu bija vēl lieliskāka. Un atkal - arī visu pārējo, "vēl ne tik augstu tikušo" Lietuvas kolēģu atbalsts, padomi un idejas bija noderīgi gan pārdomām, gan turpmākai rīcībai.

Vai jums ir izdevies jauki parunāties ar miljonāru? Man ir. Un vēl saņēmu arī iedrošinājumu - raksti un jautā man droši! Palīdzēšu un atbildēšu noteikti. Atzīšos - šo iespēju jau izmantoju: gan vēstuli ar saviem jautājumiem uzrakstīju, gan izsmeļošu un uzmundrinošu atbildi saņēmu. Tas notika īsi pirms tikšanās Viļņā (kad vēl nezināju, ka tāda iespēja būs), tālab uz Viļņu devos ar papildu interesi - kāds tad viņš izskatās un ir.

Nu mazliet vairāk par manis nupat pieminēto miljonāru - Ulfu. Vecums - mazliet pāri 40 gadiem. Savu pirmo miljonu dolāru NONI biznesā nopelnījis 2003.gadā. Kā to var? Elementāri - jāstrādā! Visvērtīgākais fakts: sākt aktīvi darboties Ulfu piespieda mūsu patreizējai visai līdzīga situācija: valstī krīze, informātikas skolotājs Ulfs paliek bez darba. Ģimenē vēl arī sieva (kaut kāds darbs ir) un bērni - viens jau iet skolā, otrs vēl ne. Tā kā firmas darbu nepiedāvā, pamēģinājis vienu tīklveida biznesu, otru, īsto tā arī nav atradis. Pa to laiku toties kaut kādu "parasto" darbu gan sameklējis...

Dzīvē jau tā ir, vai nu nav nekā, vai ir viss reizē. Tāpat bijis arī Ulfam - kad nu kaut cik darba bijis, uzzinājis arī par NONI un ieinteresējies. Kas viņu interesēja? Trīs lietas:
- kas tā par kompāniju (kas ir dibinātāji, kādi mērķi, kādi rezultāti)?
- kāds ir produkts?
- kāda ir maksāšanas/naudas pelnīšanas sistēma?
Ulfs atzinās, ka sākumā viņš domājis, ka tas ir "parastais piedāvājums", kurā kaut kādu produktu tirgojot kaut ko varbūt var nopelnīt. Bet - rūpīgi sameklējot atbildes uz visiem trim jautājumiem, viņš sapratis, ka te tā lieta ir citādāka. Gan dibinātāji īpaši (profesionāļi, kas zin savu darbu un mīl produktu), gan produkts izcils (dabisks, ekoloģiski tīrs, nekādas ķīmiskās vielas nav pievienotas...) un apmaksas sistēma skaidra un laba. Tā arī sācis strādāt.

Un - pēc 7 gadu intensīva darba - NONI miljonārs. Vajag tikai gribēt. Savu "parasto" darbu pārtraucis brīdī, kad ar NONI mēnesī nopelnījis tikpat kā "darbā", bet - tikai pa brīvajiem brīžiem strādājot. Pats saka - pārrāvu visus tiltus uz "parasto darbu" jau pēc dažiem mēnešiem un uz visiem laikiem.

Tad mums jau par vēlu gribēt miljonu nopelnīt, varētu sacīt skeptiķis. Taču Ulfs gan tam nekādā ziņā nepiekristu. Un arī kompānijas TNI statistika rāda, ka katru mēnesi pasaulē kļūst par 2-3 NONI miljonāriem vairāk. "Ulfa darbs" ir arī lietuviešu NONI miljonāru ģimenes "radīšana" - pirms dažiem gadiem Sonāte viņu sameklēja, bet tagad, pateicoties pašas un vīra uzņēmībai, kā arī Ulfa atbalstam atbalstam, nu mums ir arī "pašiem savs" baltietis ar ko lepoties. Un joprojām ir ļoti daudz cilvēku, kuri neko nezina par mums ar jums tik pazīstamo NONI sulu.

Gan jau kādreiz kāds viņiem izstāstīs, bet - kāpēc lai tas nebūtu kāds no mums? Iespaidīga ir Japānas statistika: izrēķinot sanāk, ka 40% iedzīvotāju (!!!) mēnesī izdzer pa 1 pudelei sulas. Jā, droši vien, ka daļa lieto vairāk un kādi nemaz, bet - mums ir uz ko tiekties. Un nekādi nevaram sacīt, ka tie daži desmiti NONI konsultantu jau ir "pārklājuši visu Latviju". Jāstrādā tik!

Interesanti bija arī Lietuvas kolēģu stāstiņi un ieteikumi. Ai, nu jau atkal aizrāvos un, vienalga, visu te uzrakstīt nevaru. Mans galvenais ieteikums - nāciet visi uz visām iespējamajām mācībām. Bet arī jūs varat mazlietiņ ieskatīties - pielieku nelielu slaidšovu (noklikšķinot uz skaļrunīša, skanēs arī mūzika; ja gribat lielākas bildes - noklikšķiniet tieši uz bildes).

Vēl mazliet par galvenajām svarīgajām lietām ko esmu sapratusi uzrakstīšu "Vesels un aktīvs" emuārā - ieskatieties un stāstiet citiem arī.

Vēl viens patīkams jaunums - pie sava, NONI veltīta emuāra veidošanas ir ķērusies arī mūsu kolēģe Veneranda - ieskatieties klikšķinot saiti.

Nav komentāru:

Sveiki, mūsējie: gan esošie, gan ieintriģētie

Ne vien būt dzīvam, bet arī būt veselam un dzīvot ar prieku - tas mums ir svarīgi. Tāpēc paši esam daudz domājuši, lasījuši un ar citiem runājuši par to, kā dzīvot aktīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Bez aktīva un veselīga dzīvesveida neko daudz paveikt nav iespējams, to rāda arī mūsu pašu pieredze.

Ir lietas, par kurām vienkārši nevar nerunāt. Mums tāda ir NONI augļa sula. To lietojam gan paši, gan iesakām citiem. Noni sulu piedāvā dažādas kompānijas, bet produkts par kuru mēs zinām visvairāk un varam droši ieteikt ikvienam ir ražots kompānijā Tahitian Noni International. Jau pirms šī emuāra izveidošanas esam apkopojuši diezgan daudz info par NONI. Pie tās varat nokļūt ieskatoties "vērtīgajās saitēs" un "manu emuāru sarakstā" tepat labajā pusē.

Pievērsiet uzmanību video joslām - nokikšķinot uz to pirmajiem objektiem, atvērsies noderīga info angliski: pirmajā - multenīte par NONI svarīgo sastāvdaļu PROKSERONĪNU, otrajā - filmiņa par NONI un kompāniju TNI.

Šis emuārs veidots Kalves līnijas esošajiem un topošajiem dalībniekiem, apkopojot info par noderīgām lietām. Un ja vēl tomēr kā pietrūkst - rakstiet komentārus vai e-pasta vēstules: ieva@tahitiannoni.com.