svētdiena, 2011. gada 13. marts

Ieskats TNI 2011.gada konferencē - uz kruīza kuģa Karību jūrā

Kompānija TNI ik gadu rīko konferences konsultantiem, kurās notiek gan mācības, gan informācija par jaunajiem produktiem, gan vienkārši dažādi kopēji pasākumi. 2011.gada konference bija īpaša ar to, ka notika nevis kādā skaistā vietā ASV, bet gan uz kruīzu kuģa (kompānija bija noīrējusi VISU kuģi) un dalībnieki paralēli "ierastajai" programmai baudīja arī kruīza jaukumus gan uz kuģa, gan devās eksotiskās ekskursijās Karību jūras salās. Šoreiz gan neviens no mūsu līnijas nepiedalījās (viss vēl priekšā!), bet ieskatu šajā pasākumā ikviens var gūt no 12 minūšu video!

Nav komentāru:

Sveiki, mūsējie: gan esošie, gan ieintriģētie

Ne vien būt dzīvam, bet arī būt veselam un dzīvot ar prieku - tas mums ir svarīgi. Tāpēc paši esam daudz domājuši, lasījuši un ar citiem runājuši par to, kā dzīvot aktīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Bez aktīva un veselīga dzīvesveida neko daudz paveikt nav iespējams, to rāda arī mūsu pašu pieredze.

Ir lietas, par kurām vienkārši nevar nerunāt. Mums tāda ir NONI augļa sula. To lietojam gan paši, gan iesakām citiem. Noni sulu piedāvā dažādas kompānijas, bet produkts par kuru mēs zinām visvairāk un varam droši ieteikt ikvienam ir ražots kompānijā Tahitian Noni International. Jau pirms šī emuāra izveidošanas esam apkopojuši diezgan daudz info par NONI. Pie tās varat nokļūt ieskatoties "vērtīgajās saitēs" un "manu emuāru sarakstā" tepat labajā pusē.

Pievērsiet uzmanību video joslām - nokikšķinot uz to pirmajiem objektiem, atvērsies noderīga info angliski: pirmajā - multenīte par NONI svarīgo sastāvdaļu PROKSERONĪNU, otrajā - filmiņa par NONI un kompāniju TNI.

Šis emuārs veidots Kalves līnijas esošajiem un topošajiem dalībniekiem, apkopojot info par noderīgām lietām. Un ja vēl tomēr kā pietrūkst - rakstiet komentārus vai e-pasta vēstules: ieva@tahitiannoni.com.