svētdiena, 2011. gada 28. augusts

NONI, TNI un nauda (jūsējā)

Teicienu "Nauda kokos neaug!" ir dzirdējis vai katrs. Taču ir viens izņēmums - NONI kokā aug arī nauda! Jau vairāk kā 3 gadus mūsu ģimenītei NONI produkti ir ne vien veselības un labsajūtas avots, bet arī ļoti patīkamu papildu ienākumu devējs.

Un kā ar jums? Vai papildu līdzekļi noderētu? Viss ir vienkārši - ja jūs lietojat NONI produktus un zināt, kā tie palīdz labi justies jums un jūsējiem, tad ir vērts par to pastāstīt arī citiem.

Mehānisms ir vienkāršs - ja cilvēki, kuriem jūs iesakāt sulu, to lieto, jūs saņemat ienākumus. Ieguvums ir vismaz trīskāršs: 1) jūs un jūsu tuvie ir veseli un jūtas labi (jo kopā ar jums lieto NONI produktus), 2) tādi pamazām kļūst arī cilvēki, kuriem pastāstāt par sulu, 3) jūsu naudasmaku papildina ienākumi par informācijas sniegšanu.

Cik var nopelnīt? Tas atkarīgs tikai no paša. Bet mehānisms ir vienkāršs un caurspīdīgs: ja cilvēks, kuram jūs ieteicāt, nopērk 1 kasti (4 litrus) NONI bioaktīvā dzēriena, jūsu maciņš papildināsies par 16 latiem. Par detaļām droši jautājiet mums: Ieva 29462627, Andris 26410105 vai elektroniski: ieva@kalveskonsultacijas.lv.

Mazam papildu ieskatam - kompānijas TNI sagatavots 3 minūšu video angliski:

Nav komentāru:

Sveiki, mūsējie: gan esošie, gan ieintriģētie

Ne vien būt dzīvam, bet arī būt veselam un dzīvot ar prieku - tas mums ir svarīgi. Tāpēc paši esam daudz domājuši, lasījuši un ar citiem runājuši par to, kā dzīvot aktīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Bez aktīva un veselīga dzīvesveida neko daudz paveikt nav iespējams, to rāda arī mūsu pašu pieredze.

Ir lietas, par kurām vienkārši nevar nerunāt. Mums tāda ir NONI augļa sula. To lietojam gan paši, gan iesakām citiem. Noni sulu piedāvā dažādas kompānijas, bet produkts par kuru mēs zinām visvairāk un varam droši ieteikt ikvienam ir ražots kompānijā Tahitian Noni International. Jau pirms šī emuāra izveidošanas esam apkopojuši diezgan daudz info par NONI. Pie tās varat nokļūt ieskatoties "vērtīgajās saitēs" un "manu emuāru sarakstā" tepat labajā pusē.

Pievērsiet uzmanību video joslām - nokikšķinot uz to pirmajiem objektiem, atvērsies noderīga info angliski: pirmajā - multenīte par NONI svarīgo sastāvdaļu PROKSERONĪNU, otrajā - filmiņa par NONI un kompāniju TNI.

Šis emuārs veidots Kalves līnijas esošajiem un topošajiem dalībniekiem, apkopojot info par noderīgām lietām. Un ja vēl tomēr kā pietrūkst - rakstiet komentārus vai e-pasta vēstules: ieva@tahitiannoni.com.