ceturtdiena, 2009. gada 2. jūlijs

Skaistā svētdiena ar zirgiem

Tā kā vēlamies kompānijas TNI NONI produktu lietotāju loku paplašināt, tad esam priecīgi, ka veidojas sadarbība ar vienu no Latvijas perspektīvā-
kajām jaunajām jātniecēm Lindu un viņas zirgu Lemonu
. Nu jau arī Lemons ir "ietērpts Hiro krāsās", bet Linda novērtē enerģijas dzēriena nozīmi sacensību laikā. Jā, sacensību dienas ir garas, to tagad zinām arī no savas pieredzes, spēka un stresa noturības vajag daudz. Un tur nu Hiro ir īsti vietā.
Jau kādu brītiņu iepriekš bijām izlēmuši, ka būsim sacensību Mārupes kauss 2009 atbalstītāji. Linda ieteica, vienu no maršrutiem veidot kā NONI balvu izcīņu. Tā arī izdarījām un nu varam lepni ziņot, ka par pirmo NONI balvu ieguvēju kļuva Kristīne Egle ar Glāstu un saņēma godam nopelnīto balvu - 2,8 litrus "zirgu dzēriena" - speciāli zirgiem sagatavota NONI saturoša produkta. Pēc kāda laika mēģināsim uzzināt atsauksmes. Bet cīņa bija sūra - maršrutā pavisam piedalījās 70 dalībnieki, pie balvām tika pirmais piecnieks. Uzvarētāji saņēma jau minēto Equine Essentials, nākamo četru vietu ieguvēji tika pie Hiro dzērieniem. Lai būtu vairāk spara nākamajos startos, pie Hiro tika arī maršruta lielākais neveiksminieks.
Mēs paši arī šoreiz bijām krietni sagatavo-
jušies - bildē redzama mūsu telts (par to paldies Eduardam), kurā visas dienas garumā ikvienam bija iespēja uzzināt par produktiem vai tos iegādāties. Ar prieku varam sacīt, ka interese bija. Bija arī cilvēki, kas bija pamēģinājuši sulu, taču nu uzzināja arī par citiem produktiem. Tā kā Linda jau kādu laiku par NONI produktiem stāsta arī saviem kolēģiem, tad īpaši patīkami un vērtīgi bija brīži, kad viņi pienāca pie mums parunāties: dalīties savā pieredzē vai pēc papildu informācijas. Bijām sagatavojuši arī speciālus materiālus par NONI "zirgu dzērienu" un "ātrās palīdzības" produktiem - tos interesenti varēja ņemt arī līdzi - mājas lasīšanai.
Pie tiesnešu automa-
šīnas pielikām Hiro baneri. Arī savu smuko autiņu varējām novietot goda vietā - sacensību laukumā, kur viņš spīdumā varēja ar zirgu sāniem sacensties. Diena bija pasakaina. Izbaudījām to, Andris arī čakli fotografēja. Plašu fotogaleriju var apskatīt Vesels un aktīvs emuārā, bet ikvienu no šīm bildēm pilnā izmērā var apskatīt, noklikšķinot uz tās.

Nav komentāru:

Sveiki, mūsējie: gan esošie, gan ieintriģētie

Ne vien būt dzīvam, bet arī būt veselam un dzīvot ar prieku - tas mums ir svarīgi. Tāpēc paši esam daudz domājuši, lasījuši un ar citiem runājuši par to, kā dzīvot aktīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Bez aktīva un veselīga dzīvesveida neko daudz paveikt nav iespējams, to rāda arī mūsu pašu pieredze.

Ir lietas, par kurām vienkārši nevar nerunāt. Mums tāda ir NONI augļa sula. To lietojam gan paši, gan iesakām citiem. Noni sulu piedāvā dažādas kompānijas, bet produkts par kuru mēs zinām visvairāk un varam droši ieteikt ikvienam ir ražots kompānijā Tahitian Noni International. Jau pirms šī emuāra izveidošanas esam apkopojuši diezgan daudz info par NONI. Pie tās varat nokļūt ieskatoties "vērtīgajās saitēs" un "manu emuāru sarakstā" tepat labajā pusē.

Pievērsiet uzmanību video joslām - nokikšķinot uz to pirmajiem objektiem, atvērsies noderīga info angliski: pirmajā - multenīte par NONI svarīgo sastāvdaļu PROKSERONĪNU, otrajā - filmiņa par NONI un kompāniju TNI.

Šis emuārs veidots Kalves līnijas esošajiem un topošajiem dalībniekiem, apkopojot info par noderīgām lietām. Un ja vēl tomēr kā pietrūkst - rakstiet komentārus vai e-pasta vēstules: ieva@tahitiannoni.com.