sestdiena, 2008. gada 5. jūlijs

Mūsu jaunā ideja - VESELS UN AKTĪVS

Jau esam rakstījuši un stāstījuši gan par to, ko domājam par TAHITIAN NONI sulu, gan savām sportiskajām aktivitātēm. Patlaban vēlamies apvienot patīkamo ar lietderīgo - aktīvi popularizēt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

Sāksim ar lietām, kuras mums pašiem vistuvā-
kās: orientē-
šanos kā potenciāli lielisku iespēju gan galvas izvēdināšanai, gan veselības stāvokļa uzturēšanai/uzlabošanai vai nostiprināšanai, komplektā ar svarīgajām pamatzināšanām par veselīgu dzīvesveidu un uzturu (jo mums pašiem par to ir jādomā un ar sevi jāpacīnās) un, protams, TAHITIAN NONI sulu, jo tā ir mūsu labsajūtas un darbaspēju neatņemama sastāvdaļa.

Tepat - šī emuāra labajā pusē - klāt ir nākusi papildu saite - uz Vesels un aktīvs emuāru. Tur vairāk runāsim tieši par augstākminētajām lietām.

Bet šis - Kalves līnijas hronikas - emuārs paliek kā iecerēts: tikšanās un informācijas vieta Kalves līnijas esošajiem un potenciālajiem konsultantiem, kur būs info par mūsu tikšanās reizēm un citas lietišķas lietas.

Nav komentāru:

Sveiki, mūsējie: gan esošie, gan ieintriģētie

Ne vien būt dzīvam, bet arī būt veselam un dzīvot ar prieku - tas mums ir svarīgi. Tāpēc paši esam daudz domājuši, lasījuši un ar citiem runājuši par to, kā dzīvot aktīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Bez aktīva un veselīga dzīvesveida neko daudz paveikt nav iespējams, to rāda arī mūsu pašu pieredze.

Ir lietas, par kurām vienkārši nevar nerunāt. Mums tāda ir NONI augļa sula. To lietojam gan paši, gan iesakām citiem. Noni sulu piedāvā dažādas kompānijas, bet produkts par kuru mēs zinām visvairāk un varam droši ieteikt ikvienam ir ražots kompānijā Tahitian Noni International. Jau pirms šī emuāra izveidošanas esam apkopojuši diezgan daudz info par NONI. Pie tās varat nokļūt ieskatoties "vērtīgajās saitēs" un "manu emuāru sarakstā" tepat labajā pusē.

Pievērsiet uzmanību video joslām - nokikšķinot uz to pirmajiem objektiem, atvērsies noderīga info angliski: pirmajā - multenīte par NONI svarīgo sastāvdaļu PROKSERONĪNU, otrajā - filmiņa par NONI un kompāniju TNI.

Šis emuārs veidots Kalves līnijas esošajiem un topošajiem dalībniekiem, apkopojot info par noderīgām lietām. Un ja vēl tomēr kā pietrūkst - rakstiet komentārus vai e-pasta vēstules: ieva@tahitiannoni.com.